pgb

U bent hier:/pgb
pgb 2018-02-10T09:54:24+00:00

Wanneer je gebruik maakt van een Persoons Gebonden Budget kun je dit ook inzetten voor een doelgericht begeleidingstraject.

Een begeleidingstraject binnen het PGB-kader bij praktijk Magenta is een combinatie van coaching, fysieke en praktische ondersteuning:

De coaching zorgt ervoor dat je zelf snel bij de kern komt: wat heb je nu nodig? Coaching prikkelt jou om bij je eigen-wijsheid te komen, spreekt je zelfoplossend vermogen aan. Wie jij bent en hoe jij zelf de dingen aan wilt pakken staat centraal; iedere verandering krijgt immers alleen echt vorm als je daar zelf volledig achter staat.

In het begeleidingstraject staat ook jouw lichaam centraal. Je lichaam speelt een zeer belangrijke rol in het loslaten van blokkerende gedachten maar ook in het toelaten van positieve, nieuwe prikkels. De lichaamsgerichte aanpak geeft je inzicht in je klachten en soms zelfs direct de mogelijkheid om deze los te laten.
Sommige blokkerende gedachtenpatronen / angsten zitten zo diep dat ze een langer proces nodig hebben, dit kun je nooit forceren. Uiteindelijk ga je je ook al tijdens dit proces prettiger, energieker voelen en kunnen tegelijkertijd lichamelijke klachten minder worden en zelfs verdwijnen.

De duur van een traject is per persoon verschillend en helemaal afhankelijk van de situatie. In een intakegesprek kunnen we kijken wat jij nodig hebt en of mijn begeleiding je handvatten kan geven om te komen tot een oplossing. Indien gewenst kan er natuurlijk ook met mij worden overlegd door een evt. PGB- toegangspersoon.

Een van mijn doelstellingen voor jou is dat je uit de modus van overleven gaat naar leven vanuit jouw eigen kracht en plezier! Een proces waarin je je eigen wijsheid gaat ontdekken.

“Als je kwetsbaar bent, zien mensen ook je kracht. Als je louter kracht uitstraalt, bouw je een muur om je heen.” ~Boeddha

Neem contact met me op