Over Lynn

U bent hier:/Over Lynn
Over Lynn 2018-03-23T09:48:19+00:00

Ik ben Lynn, moeder van twee jongens.

linda-roessinkIk heb een achtergrond als secretaresse, waarin ik veel moest regelen. Hierin was ik erg vanuit mijn hoofd bezig en merkte ik dat het stukje “voor anderen willen zorgen” bleef liggen. Ik wilde heel graag zorgen.  Daarom ben ik  de opleiding tot pedagogisch medewerker gaan doen. Ik heb met plezier als pedagogisch medewerkster gezorgd voor kinderen van 0 tot 4 jaar. En toch merkte ik  dat ik door mijn houding/blokkades begon vast te lopen:

Dit is wie ik was:

 • alle ballen in de lucht willen houden;
 • perfectionistisch;
 • geluid en drukte slecht kunnen verdragen;
 • snel geïrriteerd;
 • overprikkeld;
 • me veel aantrekken wat anderen van mijn vonden, doen zoals ‘het hoort’;
 • anderen als voorbeeld nemen….

Dat zijn in een notendop symptomen waar ik last van had en die ervoor hebben gezorgd dat ik na een poos niet meer vooruit kon en burn-out verschijnselen had.

Ik had er zo genoeg van! De reguliere weg had me niets gebracht en dus ben ik Reiki gaan doen, wat al veel rust heeft gebracht en wat me heeft geprikkeld om verder te gaan “voelen” wat de weg van bewustwording mij zou kunnen brengen. In 2010 heb ik de opleiding tot Sensitherapeut afgerond. De afgelopen jaren heb ik gesprekken gevoerd met een coach, zelfstudie gedaan (veel gelezen) en onlangs heb ik de opleiding tot Reader afgerond en vervolg de opleiding tot Lightworker.
Ook ben ik me gaan verdiepen in voeding en gezondheid; de invloed van voeding op je gevoel en op je gedrag.

Ik heb juist voor bovenstaande weg gekozen omdat ik hierin niet alleen mezelf  kan ontwikkelen, maar ook andere mensen kan begeleiden.

Ik heb veel kunnen loslaten, zoals bv. patronen die erin gesleten zijn en angsten die nu niet meer reëel zijn. Het voelt vrij en dat is wat ik jou ook wil laten voelen; het is zo fijn om te kunnen loslaten, waardoor je energie weer gaat stromen en je  kunt genieten. Want het leven is niet om te overleven maar om te leven!!

Dit is wie ik nu ben: ik

 • vertrouw op mijn gevoel;
 • heb invloed op mijn leven;
 • voel mijn passie en mijn kracht;
 • betrek de reactie van de ander minder op mezelf;
 • mag fouten maken = ervaring opdoen;
 • laat mijn oordeel los;
 • heb inzicht in mijn angsten/overtuigingen;
 • voel me gezond!!

Ik vind de weg van bewustwording een prachtige weg, omdat ik steeds dichter uitkom bij wie ik werkelijk ben en dat gun ik jou ook!!

“Alle belangrijke strijdtonelen spelen zich in jezelf af. Je enige overwinning ligt in overgave aan jezelf.” ~ Sheldon Kopp

Neem contact met me op