Ervaringen

U bent hier:/Ervaringen
Ervaringen 2016-11-09T03:53:02+00:00

Enkele reacties m.b.t. de reikimassage:

Inmiddels heb ik al verschillende heerlijke reiki-massages van je mogen ervaren van 1 ,5 uur!! Dat ik iedere maand graag naar je terugkom zegt eigenlijk al heel veel over mijn ervaring bij jou. De fijne brede massagetafel met daarop een fijn matras. De infrarode deken! Warme olie! Warme handdoeken! Pure verwennerij ! Je straalt zelf pure rust uit wat ik als erg prettig ervaar en jouw massage wordt ‘ uit liefde’ gegeven. Heel Intens. Je voelt de extra aandachtspunten en geeft die extra aandacht. Je neemt er de tijd voor. Ik voel me erg op mijn gemak bij je en voel me als ‘ herboren’ als ik bij je de deur uitga. Energie – innerlijke rust, weer helemaal geaard. Dankjewel voor de afgelopen keren en voor alle keren die nog gaan volgen!
Moniek
Door de massage van Linda voelde ik me in mijn zachtheid benaderd. De aanrakingen van Linda zijn heel subtiel, doch duidelijk aanwezig. De aanrakingen verhoogt je alertheid maar ook je bril waardoor je de wereld ziet. Die wereld ziet er dan ineens een stuk mooier. Je energie lijkt dan een boost te hebben gehad, Heel subtiel.
Thaimar, Praktijk voor Thaise Yogamassage Therapie
Ik ben vandaag weer naar Praktijk Magenta geweest voor een heerlijke massage. Het is zo ontspannend dat Ik bijna 1,5 uur niet praat, alleen maar lig te genieten.Wanneer Ik 1,5uur stil ben wil dat wat zeggen, dan moet het wel bijzonder zijn. En dat is het. De massage door Lynn is echt een aanrader. Zij is een heel lieve vrouw die heel goed kan masseren.
Riki Damen
Dank je wel lieve Linda voor jouw overheerlijke massage van jawel… 1 1/2 uur!! Heerlijk liggend op een warme tafel die niet alleen warm is maar ook opvallend breed is. Het was alleen al een genot om op je táfel te liggen… wauw wat bijzonder is dat met zo’n infrarode deken. Heerlijk hoor! Met grote zorgzaamheid en intense aandacht heb je mijn lichaam zacht en intens gemasseerd. Heerlijk was het. De liefde waarmee je het doet is meer dan voelbaar. Jij verstaat de kunst om met één hand werkelijjk het hele lichaam aan te raken! Toppie hoor! Dank je wel lieve Linda!
Jenny
Ik merkte aan mijn buik dat de massage veel heeft losgemaakt. Ik heb ook veel kunnen loslaten….en ik heb geen last meer van mijn overgangsklachten.
R

Het was een fijne massage, zorgvuldig gedaan en met veel rust.” “Van de 1e tot de laatste minuut het gevoel gehad, dat ik bij een
echte professional terecht was gekomen.”afwaçhten wat t was, want ik had dit nog nooit gedaan. Maar het was in een woord gezegd FANTASTISCH
Ik ga er zeker nog een keer terug .Veel sukses met je praktijk. “Ik had de massage cadeau gegeven. ze vond het geweldig.groetjes” “de behandeling was voor mij geweldig. Heb sindsdien geen last meer van mijn knie! Wil dit zeker nog eens herhalen.” “afgelopen week ‘even ‘tussendoor’ een massage van Linda gehad omdat ik al heel lang rugklachten heb. Effect was direct voelbaar en de pijn is nu al een paar dagen een stuk minder! Ik ga zeker voor vervolg behandelingen:)!”

Nicolette
Tijdens de Sensitherapie had ik de ervaring, dat ik me even een 8 jarige voelde die gelukzalig en onbezonnen was. Door alle minder fijne ervaringen van mijn jeugd, was ik deze bijna vergeten. Tijdens de sensi sessie kwam deze weer naar boven. Linda vroeg wat ik wilde aanpakken en ik gaf aan mijn duizeligheid. Een aantal weken na de eerste sessie kwam ik terug. Direct na deze tweede sessie was de duizeligheid weg (daarvoor voelde ik het nog wel, maar afgevlakt). Nu (een paar maanden later) is het nog steeds weg. Een wonder?
Natasja
Linda ik vind je een zeer warme en betrokken persoonlijkheid. Tijdens de sensi therapie sessie kwam ik een zeer emotioneel stuk tegen in mezelf. Je gaf me het vertrouwen er echt voor me te zijn, ik voelde me veilig bij je. Dat was heel belangrijk voor me op dat moment. Daarbij heb ik het gevoel dat we in deze sessie echt een kernpunt te pakken hebben gekregen. Nog steeds heb ik daar wat aan, en gebruik ik de affirmatie die er tijdens de sessie uitkwam. Je komt heel liefdevol en zacht op me over, en toch ook ben je direct, weet je zonder omwegen tot de kern te gaan. Ik vind dat een heel krachtige combinatie! Dankjewel Linda
Martje

“Ben jij overtuigd en wil je een afspraak maken? Neem dan gerust contact met me op……”

Neem contact met me op